Follow:

PRODUKTBESKRIVNING OCH TILLGÄNGLIGHET 99Kronor.se syftar till att beskriva och visa sina produkter exakt online. I den utsträckning som är tillåtet enligt lag är 99Kronor.se dock inte ansvarigt för felaktiga eller inaktuella produktbeskrivningar. Observera att de faktiska färgerna på produkter beror på din datorskärm. 99Kronor.se ger dig ingen garanti för tillgängligheten av en viss artikel som annonseras på webbplatsen och kommer inte att vara ansvarig gentemot dig om någon produkt är slut i lager eller upphör vid någon tidpunkt.

PRIS Produktpriserna på webbplatsen är som standard angivna i svenska kronor och inkluderar skatter om inget annat anges och exklusive leveranskostnader för svenska kunder. För internationella kunder har du möjlighet att se priser i olika valutor och inte inkludera skatter, men med förbehåll för leveranskostnader. Det angivna priset på webbplatsen kan ändras uttryckligen från tid till annan.

ORDERS Det finns inget avtalsförhållande för leverans av en produkt mellan dig och 99Kronor.se förrän du har betalat för beställningen och 99Kronor.se har meddelat dig att beställningen har accepterats genom att tillhandahålla en faktura. Beställningar får inte ändras eller avbokas utan skriftligt medgivande från 99Kronor.se Om 99Kronor.se samtycker till att ändra eller avbryta beställningen, måste du betala alla kostnader och utgifter som 99Kronor.se har uppstått i samband med ändring eller avbokning. 99Kronor.se förbehåller sig rätten att acceptera eller avvisa din beställning när som helst och av någon anledning, eller att kräva att du tillhandahåller ytterligare information eller verifiering i samband med beställningen.

LEVERANS För leverans till leveransadresser inom Sverige använder 99Kronor.se Sweden Post & Star Track Services. Internationell leverans skickas via Postnord, DB Schenker, DHL, UPS, TNT & etc. Du kommer att vara ansvarig för kostnaden för frakt och / eller hantering och bör vara medveten om att, i förekommande fall, är du ansvarig och ansvarig för alla importkrav eller begränsningar, licenser, skatter och / eller statliga avgifter som kan gälla för landets hamninträde. Leveranstider på webbplatsen är endast vägledande. Eftersom leveransen utförs av en extern part kan 99Kronor.se inte hållas ansvarigt för eventuella underlåtenhet att följa dessa leveranstider. Det är därför förstått och överens om att du inte har rätt att dra tillbaka eller ändra åtagandet av någon anledning, inklusive utan begränsning, för någon försenad leverans. Om leveransen emellertid inte har skett efter 20 dagar från det angivna leveransdatum kan kunden behandla underlåtenheten att leverera som ett avslutande evenemang och kan välja skriftligen att säga upp avtalet och kommer att få en full återbetalning. Detta exkluderar leveransavgifter och gäller endast priset på produkten. Dessutom utesluter återbetalning för att ange fel leveransadress, anpassade hamnproblem, inte närvarande vid leverans, etc. Frakttid för samma dag leverans är 4: 30Pm måndag till fredag. Vi kommer att göra vårt bästa för att skicka samma dag för beställningar som görs efter avbrottstid för frakt. Alla våra paket har ett spårningsnummer.

RETURNS 99Kronor.se accepterar en retur av varor, om du inte är helt nöjd med produkten. Om du får en skadad produkt, eller en produkt som inte stämmer med den ursprungliga beställningen, kommer 99Kronor.se att ersätta produkten. Den felaktiga eller skadade produkten måste returneras inom sju dagar efter mottagandet av varor. Kontakta 99Kronor.se via e-post på Sales@99kronor.se Skicka paketet med RMA-kvitto, faktura och skadad / oanvänd produkt. Läs vår garantipolicy för mer information om returprocessen.

Tillbaka till toppen